جامعه

اولتیماتوم پلیس به زنانی که ترک موتور می‌نشینند

سردار حسین رحیمی رئیس پلیس تهران بزرگ گفت: با بانوانی که ترک‌نشین موتورسیکلت بوده و شئونات اخلاقی را رعایت نکند برخورد قضائی خواهد شد.

به گزارش سرویس جامعه آرنا ، سردار حسین رحیمی رئیس پلیس تهران بزرگ در مورد برخورد با موتور سیکلت‌سواران متخلف و بانوان ترک‌نشین بدحجاب گفت: در طول هفته و مخصوصا روزهای پنجشنبه، طرح برخورد با موتورسیکلت‌سواران متخلف در دستور کار پلیس تهران قرار دارد و با موتور سیکلت‌سواران متخلف نیز برخورد می‌شود.

وی افزود: تمامی موتورسیکلت‌سواران موظف هستند که قانون را رعایت کنند، لذا پلیس با هیچگونه بی اخلاقی کنار نخواهد آمد.

رئیس پلیس تهران بزرگ بیان کرد: همچنین با موتورسیکلت‌سوارانی که رفتار خارج از عرف دارند به شدت برخورد می‌شود و پس از توقیف وسیله نقلیه راکبان خاطی تحویل مقامات قضائی داده می‌شوند.

رحیمی ادامه داد: همچنین با بانوانی که ترک‌نشین موتورسیکلت بوده و شئونات اخلاقی را رعایت نکند برخورد قضائی خواهد شد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله

↓در شبکه های اجتماعی به آرنا نیوز بپیوندید↓

اینستاگرامتلگرام




اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x